وي با بيان اينکه مقاطع انتخابات محل بروز چنين رفتارهايي است، افزود: اما در دهه چهارم انقلاب با اين موضوع بيشتر مواجه هستيم .
جعفري ادامه داد: بعضي از آقاياني که چند وقتي است دستگير شدهاند، اعترافاتي داشتهاند که به صراحت اعلام مي کنند در گذشته نيز همين هدفها دنبال مي شده، اما به شکل ديگر. البته برخي فکر مي کنند اين حادثه اخير يک اتفاق ساده بود و تنها يک رقابت سياسي به شمار مي رفت که در درون نظام اتفاق افتاد. البته اينکه ميگوئيم درون نظام، از يک نظر درست است، چون همه مردم در زير چتر نظام جمهوري اسلامي زندگي مي کنند. اما در جايي ديگر مفهوم از درون نظام آن است که ما محتواي نظام را قبول داشته باشيم در حاليکه در اين انتخابات موضوع به اين سادگي نبود.
وي همچنين گفت: پاسخ به اين موضوع در جملات و اطلاعاتي که به آنها استناد خواهم کرد، نهفته است. وقتي حرف از براندازي به ميان ميآيد به آن معنايي که آمريکاييها در گذشته مي گفتند و امروز جرأت بيان آن را ندارند، نيست. بلکه منظور همان است که به اصطلاح \"تغيير رفتار جمهوري اسلامي\" خوانده ميشود. يعني تغيير جهت گيريهاي اصلي انقلاب و عدول از اصول و آرمانهاي انقلاب که هدف آمريکاييها نيز اکنون همين است.
فرمانده کل سپاه تصريح کرد: شايد برخي بگويند که اين اعترافات منتشر شده همچون سخنان آقاي ابطحي بر اثر فشار و زور بوده است، اين افراد مدعي چارهاي ندارند جز اينکه دروغ بگويند. آقاي ابطحي در مدتي که در زندان بود با خروج از جوي که ديگر بر او حاکم نبوده و دور شدن از آن دوستان خود، با بحث آزاد، تحولي در او به وجود آمده و اين سخنان را گفته است. البته ايشان روزي بيرون خواهد آمد و آن موقع نيز ميتوانيد در مورد استدلالهاي وي اظهارنظر کنيد.
وي در ادامه به طور مستند به برخي از سخنان افراد اصلاح طلب اشاره کرد و گفت: آنان هدف اصلي خود براي پيروزي در انتخابات را تضعيف ولايت فقيه عنوان کرده و اينگونه گفته اند:
آقاي موسوي خوئينيها در بهمن 87 اينگونه اظهار مي دارد: ما بايد بيائيم و توان بگذاريم تا به هر قيمتي رهبري را از تخت پائين بکشيم. او بايد بفهمد که اين مملکت آنطور نيست که ايشان هر جور بخواهد به هر سمت بکشد. خاتمي و يارانش اکنون کلي تجربه دارند.
آقاي ابطحي در اعترافات خود ميگويد: خاتمي ، فاتح و مهدي هاشمي رفسنجاني ميگفتند که \"برنده شدن در اين انتخابات خيلي با انتخابات گذشته فرق ميکند. در اين صورت جريان اصولگرا و رهبر ديگر نمي توانند سرشان را بلند کنند و اين معناي يکسره کردن کار است. يعني رسيدن به يک نظام با ولايت فقيه بسيار ضعيف شده يا بدون ولايت فقيه جا بيفتد. اعتراضات در انتخابات کاملا برنامهريزي شده بود.
به گفته سردار جعفري ، همچنين آقاي خاتمي در بهمن 87 ميگويد: اگر در اين انتخابات احمدينژاد سقوط کند، عملاً رهبري حذف ميشود، اگر به هر قيمتي و به هر شکلي اصلاحات دوباره به قوه اجرايي بازگردد، ديگر رهبري اقتداري در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرايي به معناي پايان اقتدار رهبري تلقي ميشود و با شکست اصولگرايان بايد قدرت رهبري را مهار کرد.
آقاي نبوي اظهار مي دارد: بايد سعي کنيم احمدينژاد را کانديداي رهبري معرفي کنيم که اگر شکست خورد، رهبري شکست خورده باشد. ما يک بار اين کار را در خرداد 76 انجام داده ايم که ضربه سنگيني بود و به سختي از جا بلند شدند، اکنون بايد ضربه نهايي را به رهبري بزنيم. براي محدود و پاسخگو کردن قدرت بايد از بالاترين قدرت شروع کرد.
آقاي عطريانفر در اعترافات خود مي گويد که آقاي تاج زاده در انتخابات ميگفت :اگر بتوانيم ببريم، با تجربياتي که در اين سالها کسب کردهايم به راحتي ميتوانيم رهبري را مهار کنيم. شايد تنها کسي که انقلاب مخملي در ذهنش کاملا تئوريزه شده بود و بدون آنکه اسمش را بياورد همان ايدهها را مطرح ميکرد، آقاي تاجزاده بود.
همچنين آقاي ابطحي در رابطه با هدف اصلاحات ميگويد: هدف اصلاحات حذف عنوان ولايت فقيه و رهبري ديني و تغيير حاکميت انقلابي و ديني به حاکميت عرفي و سکولار است.
وي ادامه داد: آقاي ابطحي استراتژيهاي اصلاحات را اينگونه بيان ميکنند: 1- دين ستيزي؛ يعني بيتوجهي و غيرارزشي معرفي کردن دينداري و دينداران. 2- رواج بيبند و باري که مهمترين شکل آن بي تفاوت کردن دختران و پسران نسبت به رابطه با يکديگر بوده است. 3- حذف نمادهاي ديني و انقلابي. ابطحي ميگويد سعي ميشد در جلسات کم کم عکس امام و رهبري حذف شود.
وي همچنين گفت: ابطحي خصوصيات اصلاح طلبان را نيز اينگونه ذکر ميکند: 1- غرب باوري؛ بيهويتي اصلاحطلبان در سياست خارجي شاخصترين وجه آنها بود. آنها از هيچ دريوزگي براي جا انداختن خود در مقابل غرب فروگذار نبودند و حاضر به اجراي ظالمانه ترين تقاضاهاي غرب بودند.
فرمانده کل سپاه تصريح کرد: ابطحي دومين شاخصه اصلاحطلبان را آلوده شدن به فسادهاي مالي عنوان ميکند و مي گويد: ريشه همه مشکلات همين موضوع بود.
جعفري اضافه کرد: اين نوع انحرافات در مسير انقلاب، امروزه بسيار جدي شده و تشخيص آن بسيار سخت است و همه توان و هدف دشمن خارجي روي همين مفاهيم متمرکز شده است.
وي در ادامه با طرح اين سوال که آيا در اين فضا بايد ساکت بنشينيم و نظارهگر باشيم؟ گفت: برخي نيز متأسفانه با آنها همگام شدند که انشاءالله هدايت شوند. جالب آنکه اين اتفاقات بعضا به اسم مبارزه با انحراف انجام ميشود و برخي ميگويند در راه امام و انقلاب انحراف ايجاد شده و ما ميخواهيم جلوي آن را بگيريم.
اين عضو شوراي عالي امنيت ملي با اشاره به تعبير مقام معظم رهبري مبني بر فتنه عميق خواندن اتفاقات اخير خاطرنشان کرد: اين ماجرا بحران نبود. البته يک آزمايش بزرگ نيز بود، اگر ما خواهان بقاي نظام هستيم و دوست داريم راه امام استمرار داشته باشد، بايد بيش از اين دقت کنيم و در موضع گيريها در رأي دادن ها در حمايت از جريانات سياسي، شناخت از دشمنان، بيشتر دقت کنيم.
وي ادامه داد: نخبگان و خواص انقلاب متأسفانه ريزش داشتند، اما نبايد نظام را با عملکرد من يا شما سنجيد، بلکه بايد با معيارها و شاخصهاي صحيح راه امام و شهدا را ادامه داد. متأسفانه برخي از نخبگان به اين نکته مهم که وليفقيه فصلالخطاب موضوعات است، توجه کافي نکردند و به راحتي نقدهاي نادرستي به آن وارد ميکنند و اگر آنها اينگونه رفتار کنند، نبايد ادعاي پيروي از راه امام و طرفداري از نظام را داشته باشند.
100
انتهای پیام/